Super týden

06.06.2017 11:35

Minulý týden byl plný báječných dní. Pokud nebudeme počítat běžný školní den, který je vždy super, máme minimálně tři obří zážitky. 

Mezi první takový zážitek patřilo divadelní představení třeťáků z naší školy. Jejich profesionální výkon nás všechny překvapil a celá pohádka se nám opravdu líbila.

Také jsme si užili referát Filípka. Ten nám povídal o svém psovi, kterého mají doma. Bylo to velmi zajímavé, „Filípek hovořil jako nějaký profesor“ (zaznělo při hodnocení tohoto referátu). Třešničkou na dortu byla Filípkova maminka, která s sebou psíčka dovedla. Filípku díky.

Ve čtvrtek nás čekala oslava Dne dětí. Vydali jsme se na cyklovýlet. Cílem naší jízdy byly Petrovice nad Úhlavou, kde na nás čekali rodiče Lukáška. Jeli jsme přes Úborsko, statečně jsme vyjeli všechny kopce. V Petrovicích jsme měli připravené úžasné občerstvení i doprovodný program. Jednoduše oslava, jak má být. Svezli jsme se na čtyřkolce, stříleli jsme ze vzduchovky, hledali jsme poklad detektorem kovů, mlsali jsme zmrzlinu a jiné dobroty. Pomazlili jsme se s králíčky, viděli jsme krávy, ovce i domácí psa Darečka, o kterém jsme mnoho slyšeli ve škole. Před cestou zpět do školy jsme dlouze děkovali hostitelům, kterým díky vyslovujeme i na tomto místě.

V pátek nás čekal sportovní den. O této akci si můžete přečíst více zde: https://www.zsjanovice.cz/zsjanovice/fr.asp?tab=zsjanovice&id=521&burl=&pt=UV

Těšíme se na další akce, kterými ukončíme školní rok! Čtvrťáci

Zpět